Locul tău de muncă poate impune o anumită conduită şi este important să alegi să ai unghii îngrijite de fiecare dată. Poţi alege dintr-o multitudine de variante care să fie potrivite pentru serviciul pe care îl ai. Dacă lucrezi într-un birou, atunci unghiile trebuie să aibă o lungime potrivită, să fie frumoase şi elegante. Poţi opta pentru unghii cu gel, care sunt rezistente şi care te ajută să ai un aspect plăcut pentru mult timp.

Iată cele mai interesante modele pe care le poţi face pentru a avea unghii pe care le poţi construi şi pentru munca la birou:

1 Alege să ai o formă de manichiură french cu gel cu vârful colorat

Munca la birou este importantă și de aceea o manichiură cu aspect clasic poate să te ajute să te ȋmbraci cu cele mai inspirate outfit-uri pentru ȋntȃlniri oficiale și pentru evenimentele care se țin ȋn cadrul firmei. Poți opta pentru manichiura french cu vȃrful colorat atunci cȃnd vrei să ieși ȋn evidență și cȃnd ai un stil vestimentar mai interesant.

2 Poţi opta pentru o manichiură cu gel albă, lăptoasă,  cu un model simplu cu dungi fine aurii sau negre, în funcţie de stilul personal

Un alt tip de manichiură cu gel care este foarte mult ȋn tendințe, este cea care are bază albă, lăptoasă peste care poți pune modele cu dungi fine, subțiri. Acestea pot să fie aurii, discrete sau intense, precum și negre, pentru a merge către o imagine urbană, geometrică. Poți folosi un kit unghii pentru a atinge rezultatele dorite.

3 Unghiile mate vişinii pot să fie o opţiune discretă, dar frumoasă şi feminină

O variantă feminină, frumoasă, elegantă, potrivită pentru munca la birou, este și cea a unghiilor mate vișinii. Acestea sunt ȋntotdeauna apreciate pentru rafinamentul lor și pot să fie folosite zilnic, alături de un outfit diferit la job.

  • Unghiile de tip nude piersică sunt tot mai apreciate pentru discreţia şi frumuseţea lor

Alege să faci unghii cu gel nude pentru a avea siguranţa unor nuanţe potrivite pentru birou. Poți opta pentru unghiile nude piersică, care sunt ȋndrăgite pentru nuanța discretă, dar caldă și feminină. Poți să le faci să fie interesante prin adăugarea micilor elemente decorative de la baza unghiei sau prin a avea o unghie de accent. Aceasta este de cele mai multe ori pe degetul inelar și poate avea mici desene fine sau pietricele mici.