Vrei să ai unghii impecabile pentru minim două săptămâni? Lacul semipermanent există de câțiva ani, dar este încă foarte în vogă și ales de multe femei. Dar de ce toate femeile se îndrăgostesc de această tehnică de modă? Iată 3 motive excelente pentru a ceda tentației de a apela la oja semipermanentă.

Avantajul nr. 1: uzură îndelungată garantată

Totul constă în know-how pentru a realiza o bună aplicare a acestui gel Venalisa semipermanent. După pregătirea unghiilor, expertul în unghii începe prin aplicarea unei baze pentru a proteja unghia de pigmenți, apoi două straturi de culoare și celebrul top coat care face să strălucească și să protejeze nuanța.

La fiecare pas, mâna ta alunecă sub lampa LED sau UV pentru a cataliza lacul. Cataliza este un proces al cărui obiectiv este accelerarea unei reacții chimice. Cu alte cuvinte, lampa LED sau UV mărește viteza cu care lacul tău, sub formă lichidă, se transformă în formă solidă. Fii sigură, această tehnică este sigură pentru sănătatea ta. Toate aceste lucruri sunt pentru a-ți explica că odată ce lacul se întărește în aparat, acesta durează minim două săptămâni fără să se descuameze sau să-și piardă strălucirea. Atrăgător, nu?

Avantajul nr. 2: economie de timp

Timpul femeilor este foarte prețios în aceste zile. Cine nu a visat să se trezească în fiecare dimineață purtând deja machiaj sau cu unghiile deja vopsite și care arată impecabil? Tehnicianul tău de unghii are puterea de a-ți îndeplini una dintre fanteziile tale. Datorită lui, manichiura se face în timp record. Într-adevăr, aceste serviciu de aplicare a unei oje semipermanente durează în medie 60 de minute, iar culoarea ta durează aproximativ două săptămâni. Lacul compus din gel acrilic și pigmenți va putea rezista tuturor socurilor, nu mai trebuie să fii atentă mereu. Este o economie de timp neprețuită când știi că oja clasică se desprinde după două zile și este necesar să faci retușuri sau să o schimbi la fiecare 3 până la 4 zile.

Avantajul nr. 3: o revoluție pentru femeile moderne

În societatea noastră contemporană, femeile sunt grăbite și adesea copleșite de toate activitățile. O pauză de frumusețe este cu adevărat binevenită în viața lor de zi cu zi. Poți opta pentru o ipostază colorată, franțuzească sau chiar nail art. Posibilitățile sunt multe pe enails. Avantajul aplicării lacului semipermanent este că, odată cu terminarea aplicării ojei semipermanente, nu trebuie să aștepți 30 de minute gândindu-te la ce ai putea face în timp ce lacul tău de unghii se usuca. Ești liberă să îți reiei activitățile imediat ce cosmeticianul îți părăsește casa. Magnific, nu?

Răsfață-te fără a ieși din casa ta, răsfață-te cu o ojă semipermanentă acasă. Alege-ți culoarea și bucură-te de acest moment!