Astazi este dificil sa combini luxul si gustul bun intr-o singura baie. O combinatie similara devine posibila, totusi, atunci cand organizezi interiorul cu cada freestanding 160 cm. Numai cazile freestanding 160 cm vor crea cu siguranta o atmosfera de lux, fiind montate insular, direct pe pardoseala, in interiorul baii. Sunt cele mai potrivite pentru bai spatioase. Astfel de cazi de baie vor deveni fie o decorare independenta, fie obiectul final in decizia de proiectare a unui interior de baie. Cada freestanding 160 cm are un design sofisticat, cu laturi inalte si linii precise simple, dar luxoase. Aceasta poate avea forma ovala, rotunda, dreptunghiulara, trapezoidala. O cada eleganta, care sta separat in interiorul baii, confera acesteia un aspect individual si un caracter pronuntat. La fel ca un obiect de arta, si o astfel de cada atrage singura atentia si nu are nevoie de incadrare suplimentara. Dar, cu un decor adecvat, designul baii poate adopta un cadru cu adevarat regal.

Cada freestanding 160 cm – Caracteristici

Cada freestanding 160 cm din interiorul baii este una dintre tendintele moderne distincte alimentate cu nerabdare de brandurile europene de renume. Minimalismul, popular astazi, ne inspira cu bai spatioase semi-goale, in mijlocul carora se inalta maiestuos un font elegant. Cand folosesti cazi separate in interior, se naste o estetica complet diferita, unica. Produsele se pot baza pe formele inovatoare, asezate pe pasarele sau pe un suport de monolit greu pe podea.

Cada freestanding 160 cm este confectionata din acril si ofera cateva avantaje. Unul dintre principalele avantaje ale cazilor de baie freestanding, este capacitatea de a le plasa oriunde. Cel putin in mijlocul baii, insular, chiar si pe terasa, daca sistemul de drenaj a fost gandit dinainte. Cada freestanding 160 cm iti permite sa implementezi cele mai indraznete decizii de proiectare. O astfel de baie este convenabila si practica din punct de vedere al ingrijirii, deoarece poate fi abordata din oricare parte. Datorita formei simplificate dar si gratioase ale cazii, interiorul este liber vizual si mai putin infundat.

Montajul cazii freestanding 160 cm

Plasarea variabila fara cadre stricte iti permite sa creezi o baie in cele mai neobisnuite stiluri. Brandurile europene de instalatii sanitare produc modele exclusive de cazi freestanding – asimetrice, moderne, cu picioare reglabile, sifon pop-up inclus, preaplin incorporat in peretele cazii, cu geometrie complexa, sub forma de barca, papuci sau butoi. Liniile subtiri ale cazii freestanding cu dimensiunea de 160 /81 cm de la de la producatorul Bella Casa, umplu interiorul cu o eleganta fragila: instalatiile sanitare nu au aratat niciodata atat de feminine si captivante.

Cada freestanding 160 cm  indeplineste cele mai mari solicitari, deoarece are o forma nonstandard si pereti foarte subtiri. Acest model are un spatiu interior extins, transformand chiar si o mica baie intr-o oaza de relaxare. Forma exterioara este compacta si, in acelasi timp, interiorul are un spatiu vast. Ca o optiune, se ofera o taiere de-a lungul conturului, pentru a crea un aspect individual al baii. Datorita optiunii spectaculoase, baia pare sa se ridice in aer pe o baza plina de lumina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here