Atmosfera de confort in casa este creata de mobilierul potrivit. Exista o piesa de mobilier care ocupa un loc foarte important in orice casa, si aceasta este canapeaua. Piata mobilierului modern ofera o selectie uriasa de modele diferite de coltare extensibile si canapele extensibile. Pentru a vedea care dintre ele se va potrivi cel mai bine in casa ta, trebuie sa evaluezi dimensiunea camerei, sa alegi culoarea si textura potrivita a tapiteriei, si, de asemenea sa alegi forma potrivita a canapelei. 

Coltare extensibile

Din ce in ce mai multi consumatori moderni care doresc sa  cumpere o canapea, isi indreapta atentia spre coltare extensibile. De ce? Este simplu: mobilierul din colt are un aspect original care atrage atentia prin noutatea si functionalitatea sa. In plus, in comparatie cu canapelele drepte, modelele de colt ofera un numar mai mare de locuri si, in acelasi timp, ocupa exact spatiul dificil, utilizandu-l mai rational.

Pe de alta parte, coltarele extensibile nu sunt potrivite pentru camerele foarte mici. Drept urmare, aceasta nu este cea mai buna optiune. Lungimea modelului standard de canapea de colt variaza de la 230 la 280 cm, iar latimea poate ajunge la 150-180 cm, asa ca inainte de a comanda sau cumpara coltare extensibile, evalueaza cat de potrivita ar fi pentru o camera din casa ta.

Canapele extensibile – principalele avantaje

Cel mai important avantaj al acestui tip de mobilier, este ca poate fi instalata chiar si intr-o camera mica unde nu exista nicio modalitate de a plasa un pat obisnuit. In plus, marea majoritate a modelelor de canapele extensibile sunt echipate cu saltea ortopedica de inalta calitate, ceea ce garanteaza o sedere confortabila. Alegerea modelelor este foarte extinsa, putand achizitiona cu usurinta o canapea extensibila, care va gazdui confortabil doua persoane, iar in timpul zilei va ocupa un spatiu minim si nu va strica interiorul camerei. Avantajele canapelei extensibile, includ mecanismele transformatoare simple si convenabile. Canapelele extensibile dispun de o varietate de tipuri de tapiterii si o poti alege pe cea care iti va completa camera cu succes.

Canapele si coltare extensibile – Cele mai populare tipuri

Coltare extensibile. Aceasta gama este reprezentata de modele convenabile si confortabile, care pot fi amplasate nu numai in coltul camerei, ci si in centru. Astfel de canapele pot fi usor transformate intr-un pat obisnuit, dar, in acelasi timp, pot avea si sertare suplimentare care pot fi folosite pentru depozitarea lenjeriei sau a hainelor de sezon. Cel mai adesea, coltarele extensibile au forma literelor G sau P.

Canapele extensibile. Principalul avantaj al acestor tipuri de canapele este mecanismul de transformare convenabil. Deoarece aceasta canapea are o suprafata plana, este foarte confortabil sa dormi pe ea. O astfel de canapea extensibila poate completa nu numai interiorul camerei completandu-se cu mobilierul, ci este si foarte practica. Canapelele extensibile pot fi realizate dintr-o mare varietate de materiale, iar numarul de modele este pur si simplu urias. Avantajul este simplitatea transformarii, deoarece nu trebuie decat sa extinzi partea inferioara. Atunci cand alegi canapele extensibile, acorda atentie materialelor din care sunt confectionate, si, de asemenea, acorda atentie  modelelor care ofera siguranta unei durate lungi de viata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here