Nu este deloc devreme să începeți să vă gândiți la surprizele pentru sărbătorile de iarnă! Casa va trebui să arate impecabil și camera copiilor va trebui frumos decorată. Aveți ocazia acum să achiziționați lenjerii de pat de o foarte bună calitate cu imprimeuri de Crăciun.

            Magazinul online CumparaMisim.ro are o promoție foarte interesantă la lenjeriile de pat pentru Crăciun din noua colecție. Sunt lenjerii groase care conțin 6 piese și sunt confecționate din finet de foarte bună calitate. Imprimeurile sunt nemaipomenit de frumoase, foarte potrivite pentru sărbătorile de iarnă care se apropie repede.

            Lenjerii de pat Crăciun

            Prețul de achiziție pentru două produse este de doar 199 de lei în acest moment!

Modelele de lenjerii pat pentru Crăciun sunt realizate din bumbac 100% de tip finet. Este un material de o calitate superioară, foarte plăcut și moale la atingere și este tratat antișifonare.

            Nu se decolorează dacă sunt urmate instrucțiunile producătorului, bineînțeles. De asemenea, materialul nu intră la apă și nu necesită călcare după spălare, deoarece nu se șifonează.

            Seturile de lenjerii de pat Craciun conțin următoarele produse:

  • 2 bucăți fețe de pernă de dimensiuni 50×70 cm + se închid parte peste parte (flep);
  • 2 bucăți fețe de pernă 70×70 cm + 5 cm se închid parte peste parte (flep);
  • cearceaf de pat 220×240 cm + 10 cm este de tip clasic, fără elastic;
  • cearceaf pentru pilotă 200×230 cm + 10 cm, se închide cu fermoar.

            Lenjeriile din această categorie se spală la maxim 30 grade C, în mod automat, pentru a proteja foarte bine țesăturile. În nici un caz nu se folosesc înălbitori, se calcă la temperatura de maxim 140 de grade C. Este recomandat ca produsul să fie spălat înainte de folosire.

            Cearceaful de pat este imprimat la fel ca și cearceaful pentru pilotă pentru model lenjerie Craciun. Pe suprafața fețelor de pernă poate fi orice segment din imprimeul de pe cearceaf, așa cum a fost tăiat materialul în procesul de fabricație. Pot exista mici diferențe de nuanță.

            Orice lenjerie confecționată dintr-un astfel de material este foarte moale și foarte plăcută la atingere și în timpul somnului. Este o țesătură rezistentă în timp, deoarece este de foarte bună calitate și se spală foarte ușor, nu necesită calcare și nici balsam de rufe.

            Costurile de transport sunt foarte reduse în municipiul București, respectiv de doar 9 lei. Pentru livrări realizate în restul țării, costul transportului este de 17 lei. Pentru comenzi mai mari de 250 de lei, transportul este complet GRATUIT. Nu se percep sume suplimentare pentru km suplimentari și nici taxe pentru ramburs produs.

            Alte recomandări

            Oferta magazinului online CumparaMisim.ro este foarte interesantă! Nu numai seturile de lenjerii pentru Crăciun sunt frumoase și de foarte bună calitate. Este vorba despre lenjerii de lux, lenjerii 1 persoană, lenjerii damasc pentru hotel, pijamale, pături, fețe de masă, perne, pilote, lenjerii pentru copii, lenjerii imprimate 3D, prosoape, etc.                Merită consultată oferta chiar acum deoarece sunt active foarte multe reduceri interesante de genul 1+1 Gratis. Este un magazin complex axat pe realizarea produselor de calitate foarte bună!