Fara un birou modern, este dificil sa iti imaginezi biroul modern al oricarui manager de companii. Atunci cand alegi un birou, este important sa cunosti toate tipurile si caracteristicile sale si sa alegi in functie de scopul lor. 

Biroul executiv

Mobilierul special pentru manager subliniaza statutul directorului si al companiei sale. Cel mai adesea, liderii marilor companii dau preferinta mobilierului de calitate. Birourile din categoria preturilor medii, nu sunt mai rele decat cele din categoria de lux. Pe langa biroul executiv, aceasta serie de mobilier include module pentru dotarea biroului cu mese de conferinta sau crearea unei sali de conferinta.

Birou pentru angajati

Scopul principal al unui birou pentru angajati este de a crea toate conditiile necesare pentru munca productiva. De vanzare poti gasi in magazinul online mobiladmd.ro, o gama larga de serii de birou pentru personalul angajat. Fiecare companie poate alege birouri in functie de calitate, culoare, design si categorie de pret. Birourile pot fi drepte si unghiulare.  Atunci cand alegi birouri pentru personal, este important sa acorzi atentie nu numai pretului, ci si calitatii si functionalitatii. Designul trebuie sa fie practic si ergonomic. O atentie deosebita trebuie acordata materialelor si imbinarilor.

Birou pentru receptii

Pentru camerele de receptie sunt utilizate cel mai des birouri de receptie. Ele sunt create din module care pot fi usor asamblate si dezasamblate. Orice model al unui astfel de birou poate fi amplasat in orice camera si in diferite locuri – la perete, in colt sau chiar in centrul incaperii. Un birou de receptie modern este in acelasi timp un loc de munca al secretarei si un loc unde se intalnesc vizitatorii. Aceasta inseamna ca designul trebuie sa fie confortabil pentru ambele parti. Biroul ar trebui sa fie frumos si bine echipat pentru a atrage potentiali vizitatori.

Fotolii

Tendinta moderna in designul mobilierului ofera fotolii in stil modern. Ele difera prin forme simple sau care gasesc o intruchipare neobisnuita. Liniile netede si materialele naturale, nimic de prisos si impovarator – acestea sunt principalele avantaje ale fotoliilor. Fotoliile sunt preferate de tineri, precum si de personalitati creative, pentru care combinatia de stil si confort este mai presus de toate. Sezand pe un fotoliu te poti relaxa, iar inspiratia iti va veni mai repede. Trebuie subliniat faptul ca fabrica de mobila foloseste cel mai bun hardware european, ceea ce determina rezistenta operationala a produselor. Geometria perfecta a imbinarilor este asigurata de utilizarea tehnologiilor avansate, folosind echipamente de ultima generatie.

Fotolii piele

In magazinul online mobiladmd.ro poti gasi fotolii din piele. Ele sunt un simbol al ospitalitatii si al soliditatii. Astfel de fotolii creeaza un decor minunat pentru orice birou, precum si un loc confortabil pentru relaxare. Pentru tapiteria unor astfel de fotolii se folosesc destul de des inlocuitori din piele de inalta calitate. In exterior, sunt incredibil de asemanatoare cu pielea autentica, permit trecerea aerului si sunt usor de curatat. Principalul lor avantaj este pretul, care este de 3-4 ori mai ieftin decat canapele din piele autentica. De asemenea, unele fotolii sunt echipate cu mecanisme speciale de pliere.

Fotolii pentru vizitatori

Fotoliile pentru vizitatori sunt create simplu. De regula, sunt create din inlocuitori de piele sau din material textil. De vanzare poti gasi o selectie mare de fotolii, putand alege in functie de design si materialele de finisare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here