Un fotoliu puf ar putea fi un cadou minunat pentru un fan al eroilor de benzi desenate si al filmelor cu supereroi. Gama de fotolii puf este potrivita pentru acasa, centru de divertisment pentru copii, pentru terasele cafenelelor, pentru cluburi etc. Poti comanda fotolii para confortabile din piele ecologica sau tesaturi impermeabile. Fiecare tesatura are avantajele si dezavantajele sale. Ia in considerare avantajele pro si contra.

Tipuri de materiale pentru fotolii para

Oxford este o tesatura ieftina si de calitate. Principalele sale avantaje sunt: pretul accesibil, usurinta de ingrijire, lavabil, nu se teme de umiditate, este un material potrivit pentru casa, strada, locuri publice. Dezavantajul principal al acestui tip de material este ca, trebuie tinut departe de animalele de companie, care au prostul obicei de a zgaria cu ghearele.

Piele ecologica face parte din categoria de pret mediu. Avantajele acestui tip de material sunt urmatoarele: selectia mare de culori, de inalta calitate si durabilitate, usor de ingrijit. Dezavantajul este ca poate fi usor deteriorat de animalele de companie.

Flock sau velur este o tesatura ideala pentru fotolii para. Avantajele acestui tip de material sunt urmatoarele: velura este moale si placuta la atingere, se gaseste intr-o selectie mare de culori, usor de curatat, lavabil, are proprietatea „anti-gheare”, aerul trece usor prin tesatura.

Alege fotolii puf in dimensiunea potrivita

Pentru a obtine placerea maxima atunci cand te relaxezi, este necesar sa alegi corect nu numai tesatura, ci si dimensiunea corespunzatoare. In magazinul online de specialitate poti alege urmatoarele marimi disponibile:

Marimea L – latime – 70 cm, inaltime – 100 cm. Aceasta este o dimensiune ideala pentru un copil sub 10 ani.

Dimensiune XL – latime – 80 cm, inaltime – 110 cm. Acest fotoliu puf este potrivit pentru adolescenti si copii peste 10 ani. Un adult se poate aseza pe el, dar nu se poate relaxa complet.

Dimensiune XXL – latime – 90 cm, inaltime – 125 cm. Fotoliile para cu aceasta dimensiune, sunt perfecte pentru adulti de orice greutate. In acest tip de fotoliu este convenabil sa stai si sa te relaxezi la televizor sau in cercul familiei.

Dimensiune XXXL – latime – 100 cm, inaltime – 135 cm. Aceasta dimensiune este destinata celor carora le place sa se relaxeze total.

Controlul calitatii

Controlul calitatii se realizeaza in fiecare etapa de productie: de la achizitionarea tesaturilor pana la ambalaje. De asemenea, pretul corespunde calitatii sale si materialelor din care sunt confectionate. Poti cumpara fotolii puf model para, de inalta calitate la un pret accesibil. De asemenea, toate modelele sunt echipate cu doua huse – una exterioara si un sac interior pentru umplutura cu fulgi de burete memory.Poti indeparta si spala husa exterioara si, de asemenea, o poti inlocui daca este necesar. Umplutura speciala cu memorie, a fost creata cu cea mai buna tehnologie, pentru confortul tau de acasa. Datorita acestei umpluturi, fotoliile puf sunt foarte confortabile. Dubla protectie nu permite umpluturii sa se reverse. Fotoliul are un interior cu fermoar robust si velcro, care protejeaza impotriva deschiderii accidentale a sacului interior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here