Oferta magazinului online CumparaMisim.ro este una dintre cele mai bune oferte pentru lenjerii de pat, în momentul de față. Magazinul este preferat de foarte mulți clienți deoarece comercializează nu doar cele mai bune lenjerii de pat, ci și cele mai frumoase modele de pijamale fabricate în România.

Persoanele care vor comanda acum, vor primi din partea firmei și un voucher cadou cu care veți obține o reducere de 5% la prima comandă care trebuie să fie de minim 200 de lei.

Nu este vorba doar despre câteva produse aflate la reducere. Sunt foarte multe pachete promoționale foarte avantajoase din punctul de vedere al prețurilor, varietăților de modele și culori și din punctul de vedere al tipurilor de produse. Nu veți pierde timpul deloc dacă veți analiza ofertele de aici, foarte repede. Mai mult ca sigur că stocurile se vor epuiza în timp scurt.

Lenjerii de pat la un preț de doar 59 de lei

Sunt lenjerii pentru pat dublu. Materialul din care sunt făcute este foarte modern și se poartă mult în prezent. Plăcut la atingere, nu se șifonează la spălat, nu se decolorează, nu intra la apă, este imprimat într-un mod plăcut și elegant, foarte confortabil pentru dormit și poate fi folosit la mai multe tipuri și mărimi de saltele.

Imprimeurile postate pe site-ul de prezentare CumparaMisim.ro sunt identice cu cele din realitate. Achiziționarea produselor din aceasta categorie vă oferă posibilitatea de a obține din partea firmei și puncte de loialitate.

Materialul conține 70% fibre din bumbac și 30% poliester. Se întreține foarte bine și nu își pierde intensitatea culorilor după spălări repetate. Este util să respectați indicațiile producătorului, în ceea ce privește condițiile în care trebuie spălate acest tip de lenjerii de pat . La fel este bine să procedați și cu instrucțiunile pentru călcat.

Aceste lenjerii pot fi folosite foarte bine în toate anotimpurile. Nu va fi nevoie să le schimbați. În această ofertă sunt disponibile și modele de lenjerii de pat imprimate 3D Digital Print.

În mod cert, oferta este foarte bună și merită atenția dumneavoastră, chiar în acest moment.

Oferta 1+1 GRATIS, lenjerii de pat dublu din finet, 6 piese

Vă recomandăm această ofertă, de asemenea. Este la fel de avantajoasă ca și oferta de lenjerii bumbac satinat, anterioară. Pentru doar o lenjerie din finet formată din 6 piese plătită, veți primi două seturi. Modelele sunt foarte variate și le puteți alege pe cele preferate. Nu vor fi impuse de magazin!

Materialul din care este confecționată lenjeria este plăcut la atingere, moale și se doarme foarte bine în el, mai ales în anotimpurile răcoroase.

Nu este nevoie să călcați acest model de lenjerie și nu trebuie deloc să vă îngrijoreze faptul că se va decolora după câteva spălări sau că va intra la apă.

Lenjeria este cu elastic. Se va fixa foarte bine pe saltea. Pentru fiecare set comandat veți primi și 20 de puncte de fidelitate.

Livrările se fac în orice localitate din țară și plata poate fi făcută online, în rate fără dobândă sau ramburs, în numerar. Pentru comenzi mai mari de 250 de lei, serviciile de transport sunt complet GRATUITE.

Vă recomandăm să urmăriți în mod constant ofertele de la CumparaMisim.ro. Ele includ produse de foarte bună calitate și chiar, produse fabricate în România.