Pentru a face ca o grădină să fie cu adevărat confortabilă, trebuie să o amenajezi cu mobilier decorativ de grădină. Mobilierul de grădină trebuie să fie nu numai practic, ci și să se potrivească estetic în decorul site-ului, completând armonios imaginea și punând accentele necesare. Alegerea mobilierului de grădină este un tip separat de artă. Dar adevărul este că, pentru a-l selecta cu succes, trebuie să ții cont de un număr mare de parametri, cum ar fi: aspectul prezentabil, fiabilitatea, practicitatea, caracteristici de greutate, confort, design stilistic.

Ce este inclus în conceptul de mobilier de grădină? 

În seturile de mobilier de grădină sunt incluse mese, scaune, canapele și șezlonguri, și de asemenea, standuri sub picioare. Toate acestea te vor ajuta să creezi o atmosferă specială de confort în grădina ta. Pentru a crea un design cu adevărat frumos, ar trebui să fii conștient de ultimele tendințe de modă. În zilele noastre, utilizarea textilelor în modelele de mobilier de grădină, a devenit destul de populară. Cele mai moderne culori ale țesăturii sunt alb, bej și gri deschis. Alegerea culorii este foarte, foarte largă, astfel încât te poți pierde cu ușurință într-o astfel de abundență de modele.

Tipuri de mobilier de grădină

Mobilier din ratan sau răchită. Luminos, cald și aerisit. Creează o atmosferă specială de naturalețe, libertate și stil. Arată elegant, îndeplinește toate sarcinile practice și este potrivit pentru iubitorii de confort real. Cele mai multe opțiuni sunt combinate cu textile.

Mobilier forjat. Acesta are un design deschis, elegant și creează un decor foarte frumos în grădină. Mobilierul forjat este adesea folosit în combinație cu lemn și textile. Mobilierul forjat arată foarte elegant, dar nu trebuie să exagerezi cu elementele forjate, pentru că va arăta prea încărcat.

Mobilier din lemn. Unul dintre cele mai populare materiale pentru fabricarea de mobilier de grădină a fost și rămâne lemnul. Mesele, scaunele, băncile din lemn natural sunt un mare plus pentru zona de ședere din orice grădină. Dacă o clădire rezidențială, este realizată cu elemente de design și peisaj în stilul rustic, atunci mobilierul din lemn de grădină este o opțiune ideală pentru site-ul tău. Lemnul este un material clasic care este adesea utilizat în fabricarea de mobilier de grădină. De asemenea, lemnul pentru mobilier de grădină, oferă o gamă largă de soluții stilistice diferite pentru fiecare gust: poate fi lemn tratat, mobilier elegant sculptat sau poate fi un tip de mobilier simplu cu scaune și mese. Este produs în principal din lemn tare, cum ar fi lemn de tec, pin sau stejar.

Mobilier plastic. Sunt cele mai ieftine materiale pentru producția de mobilier de grădină. Ele sunt destul de practice și ușoare în greutate, dar calitățile decorative ale acestei opțiuni lasă mult de dorit.

Mobilier din beton armat. Ester realizat dintr-un material foarte rezistent și foarte durabil. Desigur, numai elementele structurale sunt realizate din beton și sunt în principal făcute la comandă. Combinațiile pentru un astfel de mobilier de grădină se fac cu lemn, sticla și textilele. În general, există o gamă largă de materiale care permit realizarea celor mai sofisticate fantezii în grădina ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here