Fosele septice si conductele de scurgere înfundate pot cauza probleme majore, chiar daca inca nu se vad efectele. Apa din canalizare ar putea fi contaminata cu agenti patogeni si agenti patogeni daunatori, care pot raspandi boli.

Pentru a evita acest lucru, trebuie sa va revizuiti periodic fosa septica si conductele de scurgere. O revizie a fosei septice poate fi efectuata în orice moment al anului.

Unul dintre motivele pentru care recomandam o revizie este ca ajuta la protejarea sanatatii familiei dumneavoastra, nu doar pentru evitarea unor situatii neplacute cu privire la infundarea conductelor de scurgere sau refularea acestora.

Pentru a evita eventuale defectiuni sanitare ce va pot afecta sanatatea, este important sa va asigurati ca fosa septica si tevile de scurgere sunt în stare de functionare perfecta de functionare si sunt bine igienizate.

Acest lucru poate fi verificat doar cu ajutorul unei inspectii video CCTV, ce implica si curatarea fosei si a tevilor de scurgere.

Reparatiile punctuale a foselor septice, a conductelor de scurgere sau a canalizarilor este mult mai rapida si mai fiabila cu ajutorul de profesionistii Karpatia Canalizari din Brasov sau Sibiu.

Atunci cand aveti nevoie de un serviciu rapid si profesionist la un pret competitiv, vom trimite o echipa de experti Karpatia Canalizari la locatia dvs

Personalul nostru este prietenos, priceput, atent la detalii si disponibil zi si noapte pentru a va ajuta cu problemele dvs. de canalizare. Ne puteți găsi la adresa Zona Industrială Karpatia, Nr. 205, Olteț, Brașov sau pe www.karpatia.ro