Pungile de sub ochi sunt o problemă comună. Stresul, somnul inadecvat, erorile nutriționale, afectează formarea de cearcane și pungi sub ochi, caracteristice hiperpigmentării periorbitale. Umflarea pleoapelor nu numai că afectează negativ aspectul, dând feței un aspect obosit și adăugând ani vârstei reale, dar poate indica afecțiuni mai grave. Pungile de sub ochi sunt un fenomen multifactorial și apar în mod egal atât în ​​rândul femeilor, cât și în rândul bărbaților. Pielea din jurul ochilor este deosebit de subțire și delicată, așa că nu este surprinzător faptul că lichidul și uleiul se acumulează în această zonă, determinând formarea de pungi sub ochi.

Cum să scapi de pungile de sub ochi?

Există multe produse pe piață care îndepărtează pungile de sub ochi, ajută la luminarea zonei din jurul ochilor și ameliorează umflarea. Dar nici cele mai bune medicamente nu îmbunătățesc întotdeauna starea și nu elimină pungile de sub ochi. Menținerea unui stil de viață sănătos împreună cu utilizarea metodelor medicale, a cremelor anticearcăne și a pungilor de sub ochi, precum și a manipulărilor în cosmetologie te ajută să scapi de pungile de sub ochi și de cearcăne într-un timp scurt. 

Cremele naturiste se bazează de obicei pe anii de experiență ai oamenilor de știință și pe studiile lor, așa că, pentru început, merită să alegi o cremă pungi sub ochi. Aceasta conține cafeină pură, lipo, extract de ceai verde, complex marin și multe alte ingrediente care au proprietăți energizante, au acțiune drenantă și lipolitică, reumplând celulele adipoase pentru a crește volumul.

Crema pungi sub ochi – efecte componente pentru drenaj

Dacă vorbim de cearcăne și pungi sub ochi, atunci este de dorit ca o cremă pungi sub ochi să conțină componente pentru drenajului limfatic. Aceste componente se pretind a fi cele mai eficiente aliate pentru toate femeile care caută îngrijire, întinerire și frumusețe pentru pielea din jurul ochilor. Toată puterea lor este garantată de ingredientele active din compoziție, care servesc drept fundație pentru pielea tânără. În timp, metabolismul celulelor dermei încetinește, ceea ce afectează fermitatea și elasticitatea pielii din jurul ochilor. Compoziția cremei este axată în mod special pe reactivarea componentelor pielii. Acest lucru ajută la eliminarea pungilor de sub ochi și la eliminarea cearcănelor, făcând pielea mai suplă și mai flexibilă.

Crema pungi sub ochi – oferă nutrienți anti-îmbătrânire

Pe de altă parte, ajută la îmbunătățirea hidratării pielii, care stimulează în mod natural reînnoirea celulară și îmbunătățește funcția de barieră protectoare pentru a preveni uscarea pielii. În acest fel, se poate obține un volum mai mare, întindere și revitalizare pentru pielea de sub ochi. Consolidarea acestor funcții structurale ajută la reducerea ridurilor, prospețimea pielii și protecția împotriva acumulării de lichid sub ochi. Crema promite să ofere nutrienți anti-îmbătrânire. Oferă îngrijire și protecție, astfel încât pielea să fie reînnoită, sănătoasă și proaspătă. Crema pungi sub ochi pe bază de cofeină și acid hialuronic cu 4 greutăți moleculare care acționează asupra diferitelor straturi ale pielii, oferă o hidratare profundă și un efect de suprafață imediat. Are o formulă îmbogățită cu ingrediente atent selectate pentru eficacitatea lor, împotriva pungilor și a cearcănelor și îmbogățită cu cafeină pură prețioasă pentru a proteja zona delicată a conturului ochilor de daunele cauzate de lumina albastră emisă de dispozitivele electronice.