Nunta la curte nu este doar mai plăcută pentru invitații tăi, ci și mai puțin costitsitor de realizat pentru tine. Vezi aici cum să ai cea mai frumoasă și mai ieftină petrecere de nuntă:

1. Poți realiza chiar tu aranjamentele florale

Dacă locuiești la curte, cu siguranță ai diverse soiuri de flori în culorii vii. Potrivește-le pe nuanțe, fă mici buchete și așează-le pe mesele invitaților! Poți economisi astfel între 2000 și 4000 de lei.

2. Scoate în grădină hamacurile, canapelele și fotoliile din casă

Așa cum probabil ai observat și tu, o nuntă clasică la un restaurant este obositoare pentru invitați. Ori dansezi, ori stai la masă, iar fiecare nuntă decurge după același tipar. Plictisitor! Cel mai bine, scoate în curte hamacurile, canapelele și fotoliile pe care le ai în casă și invitații tăi o să te iubească!

3. Propune o vestimentație casual

Poți crea un text pentru invitația de nuntă în care să îți inviți oaspeții să se îmbrace casual! Crede-mă, te vor iubi foarte mult pentru asta! Nimănui nu îi place să stea pe tocuri sau într-un costum incomod toată noaptea! În acest fel, ați putea și voi, mirii, să renunțați la clasicile rochie de mireasă și costum de mire și să economisiți 2000 de Euro sau chiar mai mult!

4. Verighete placate cu aur

O pereche de verighete din aur masiv costă minim 1000 de Euro, dacă vrei un model cât de cât gros, care să nu se îndoaie în timp. Dacă vrei să faci o economie substanțială, poți cumpăra verighete placate cu aur. Acestea costa între 100 și 300 de lei perechea, în funcție de model și gravură. De asemenea, poți alege verighete din argint masiv, cu prețuri între 150 și 350 lei perechea. Așa poți face încă o economie consistentă!

5. Accesorii pentru miri

Alege accesorii pentru miri placate cu aur și vei avea atât bani rămași în buzunar, cât și eleganța de care ai nevoie. De exemplu, un colier pentru mireasă placat cu aur, calitate premium și design impecabil, costă între 60 și 400 de lei, în funcție de grosime și de cristalele zirconia inserate.

Dacă iei în calcul și economia de închiriere a restaurantului de 4000-8000 de Euro, tocmai ai reușit să faci o petrecere de nuntă de neuitat cu un buget foarte prietenos pentru tine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here