Plasarea unei căzi independente ca element central într-o baie, poate fi percepută și ca un defect, mai ales în ochii oricui apreciază intimitatea acestui interior. Pentru unii oameni, acesta este un spațiu foarte personal. Cada freestanding este asociată cu erotism și relaxare. Deci, dacă îl așezi în mijlocul unei băi la care au acces și oaspeții tăi și toți membrii familiei, poți distruge impresia de spațiu personal. Această piesă de artă sanitară reprezintă de mult timp simbolul luxului și al sentimentelor mixte în rândul cumpărătorilor. Unii oameni visează să cumpere o cadă freestanding, alții sunt speriați de complexitatea instalației sale.

Plasarea unei căzi în mijlocul băii este o plăcere incomparabilă atunci când vorbim despre individualitate și design modern. Nu cu mult timp în urmă, o cadă freestanding, te-ar fi putut atrage doar din priviri, dar acum a intrat ferm în viața oamenilor moderni, provocând rutina. Cada de baie freestanding  mică este o încântare specială pentru toți cei care doresc să atingă viața boemă. Această opțiune de instalare este obligatorie dacă ești un fan al stilului retro. Instalația încadrată în nișele special create sub cadă, vor adăuga eleganță unei astfel de băi.

 Cada de baie freestanding  mică – Menține temperatura apei  

O cadă de baie acrilică independentă este cea mai bună opțiune pentru raportul preț calitate. Căzile freestanding din acril sunt ușoare, puternice, durabile, ușor de reparat în caz de defecte minore și mențin temperatura apei. Vei fi deosebit de mulțumit de gama largă de forme și culori ale produselor. Cada de baie freestanding mică este mai voluminoasă, dar foarte frumoasă. Emite căldura rapid, nu arată ieftin și decorează cu designul său original. 

Baia este considerată una dintre cele mai importante spații din orice apartament sau casă. Intri aici dimineața și seara și, de asemenea, în mod regulat pe tot parcursul zilei. Există multe motive pentru a dedica puțin mai mult timp mobilierului optim pentru baie și pentru a abandona tradițiile și convențiile deja învechite. De exemplu, o cadă de baie freestanding mică trebuie instalată întotdeauna pe perete, chiar dacă forma sa este ovală. Căzile independente sunt perfecte pentru băile mai mari, unde pot fi amplasate și accesate liber din toate părțile. Atunci când alegi o cadă freestanding mică pentru o baie de dimensiuni mai mici, trebuie să ții cont de spațiul libert din baie. Într-o baie mică în care ai amplasat o astfel de cadă, vei avea acces doar din partea frontală, spatele teșit fiind lipit de perete.

Cada de baie freestanding  mică – Alege responsabil

Însă dacă dorești să accesezi cada din toate părțile, oferă suficient spațiu pentru mișcare. Distanța de la cadă la perete sau alte structuri de construcție pe fiecare parte ar trebui să fie de aproximativ 55-60 cm. La instalarea unei căzi cu dimensiunea standard de 180 x 90 cm, este necesar un spațiu liber de cel puțin 290 x 200 cm, aceasta fiind ideală pentru băi mai mari, corespunzătoare. Multe căzi freestanding de dimensiuni mici sunt fabricate din acril foarte durabil și ușor de întreținut. Dar materialul în sine și procesul de fabricație al acestor căzi de baie, nu limitează posibilitățile designerilor. În plus, suprafața unor astfel de modele menține căldura apei din cadă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here