Atunci când se creează o piscină la interior, este important să alegi designul acesteia. De obicei piscinele de interior sunt finisate cu un material special, cu o textură care nu permite trecerea umidității. Pentru finisaj, de obicei, este ales mozaic, care arată cel mai frumos, și în plus, este mai ușor de înlocuit, deoarece toate piesele sunt mici. La alegerea unui design, ar trebui să acorzi atenție formei piscinei și aspectului general al încăperii. Cele mai bune soluții de culoare pentru interior sunt nuanțele verzi și albastre, însă alegerea acesteia va rămâne la latitudinea ta, principalul lucru fiind să te concentrezi asupra proiectului și să nu te abați de la planul inițial.

Sisteme de ventilație, curățare și alimentare cu apă

Cele mai importante caracteristici cărora trebuie să le acorzi atenție atunci când construiești o piscină într-o casă, sunt sistemul competent de curățare, sistemul de ventilație și alimentarea cu apă. Ventilarea ar trebui să funcționeze fără probleme și ar trebui planificată într-o etapă în care construcția încă nu a început. În interiorul piscinei, nu ar trebui să fie prea rece. Sistemul de ventilație controlează fluxul de aer, dar trebuie să te asiguri că nu vor exista curenți de aer. La cea mai mică defecțiune a ventilației este necesar să se facă reparații, deoarece absența ei va face să nu te mai simți atât de confortabil, și mai mult decât atât, este și periculos. De mare importanță sunt filtrele. Compoziția unora dintre ele poate aduce beneficii organismului uman. Dacă toți parametrii se încadrează în limite normale, șederea în piscină va aduce numai bucurie și plăcere, iar prezența sa într-o casă privată nu va provoca neplăceri.

Design piscine interioare

Astăzi, o piscină într-o casă sau pe un teren din curtea casei, este realizată nu numai pentru înot și relaxare, ci și ca un element de decor interior sau exterior. Acesta este motivul pentru care designul bazinului este atât de important. La construcția piscinei, în primul rând se acordă atenție locului în care va fi amplasată, luând în considerare și caracteristicile individuale ale spațiului în care se amplasează aceasta. De asemenea, trebuie luat în considerare mai detaliat, diferența dintre proiectarea rezervorului și locația acestuia, precum și ce materiale și elemente suplimentare sunt de obicei utilizate în proiectare.

Piscina interioară – Materiale

Cel mai comun material care poate decora orice piscină este faianța, gresia sau mozaicul. Ambele au un coeficient scăzut de absorbție a apei, rezistență la clor și alte substanțe chimice și, de asemenea, au durabilitate. În plus, gresia, faianța și mozaicul, astăzi sunt disponibile în diferite culori și nuanțe și pot face ca designul să fie cu adevărat magnific. Aceste materiale de finisaj reflectă lumina care cade pe ea și aruncă unde luminoase, frumoase pe apă. Mozaicul are o altă caracteristică: datorită structurii sale mai dense, poate crea un efect magnific de adâncime. Avantajul acestui material este acela că, datorită dimensiunilor sale mici, poate fi ușor înlocuit, spre deosebire de plăcile ceramice, care trebuie adesea tăiate. Cu toate acestea, mozaicul este un material mai scump și nu și-l poate permite orice client. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here